Ook een aanbouw aan uw huis?

Bent u op zoek naar meer woongenot , misschien wel een grotere keuken of een speelkamer voor uw kinderen? Wij kunnen uw complete aanbouw verzorgen van wens tot eindresultaat. Neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.

 Whatsapp ons
T: +31(0)76 888 8540
E: info@wijbouwenuit.nl

“Ons brede
aanbod in
aanbouwen”

Wat komt er allemaal bij een aanbouw kijken

Wellicht woont u al jaren met plezier in uw huidige woning en bent u toe aan meer leefruimte of uw heeft een nieuwe woning gekocht en wenst deze aan te passen. Wat komt er allemaal bij een aanbouw kijken en wie kan  dit allemaal voor ons realiseren. Wij bouwen uit.nl komt graag bij u langs voor een advies op maat. Wij kijken samen met u naar de constructieve mogelijkheden, is er een vergunning nodig voor de aanbouw, wilt u gaan verduurzamen etc.

Hoe wenst u de aanbouw afgewerkt te hebben, kiest u voor metselwerk of een houten afwerking. Welke materialen wilt u verder gebruiken , wij werken samen met lokale leveranciers waar wij met u de gewenste materialen kunnen bekijken en uitkiezen. Kortom vragen genoeg waar wij voor u een passend antwoord op hebben. Wij kunnen voor u de complete aanbouw verzorgen inclusief vakkundige afwerking, ook loodgieterswerk en aanpassingen aan de elektra verzorgen wij voor u. Plan nu uw vrijblijvende afspraak en wij komen graag de mogelijkheden met u bespreken.

Een aantal voordelen van een aanbouw op een rijtje

 • Uw woning wordt meer waard
 • Gemakkelijk financieren met
  uw bestaande hypotheek of overwaarde
 • Uw krijgt meer woongenot en leefruimte
 • U kunt langer in uw woning blijven wonen (levensloopbestendig)

Onze mogelijkheden
Voor uw aanbouw

Reviews

Wat klanten van
ons vinden

 • Top resultaat, flexibel en meedenkend!!

  Steve de Caluwe Particulier
 • Meedenkend en erg goede communicatie! Wij zijn erg blij met het resultaat.

  Wouter Huijbregts Triple C - Raamsdonksveer
 • Zeer goede ervaring met deze vakman. Uitstekende communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden over de vorderingen en er werd goed met ons meegedacht. Erg tevreden met ons verlaagde plafond, de verlichting en het stucwerk.

  Dennis Dekker Particulier

Meer ruimte?
Neem een aanbouw