Aannemer in Breda

Vloer en plafond, is als aannemer in Breda, uw aanspreekpunt voor uw totale bouwproject. Niet schakelen tussen 3-5 bedrijven. Gewoon één partij die helder met u communiceert en duidelijkheid schept in een zee van mogelijkheden.

Vloer en Plafond, dé aannemer in Breda

Als aannemer in Breda en omgeving staat Vloer en Plafond bekend om zijn creativiteit en manier van communiceren. Wij denken in oplossingen en gaan uitdagingen niet uit de weg! Ons jonge dynamische team staat voor creativiteit, heldere communicatie en klantgericht denken.

Vloer en Plafond is dé aannemer in Breda voor particuliere en zakelijke klanten. We werken aan renovatie projecten en de aan- en verbouw van nieuwbouw en bedrijfspanden. Dit doen we in een duidelijk stappenplan.

Aannemer in Breda

Een eenvoudig stappenplan

1. Kennismaking

Eerst maken we graag kennis met elkaar. We bespreken uw wensen en vervolgens bekijken we waar en hoe we kunnen helpen. Uiteraard adviseren we u waar nodig. Tenslotte vertalen we ons gesprek door naar een compleet voorstel.

2. Tweede gesprek

Dit voorstel presenteren we aan u in ons tweede gesprek. Hierin lopen we alle stappen met u door, op weg richting uw gewenste resultaat. Heeft u vragen? Stel ze gerust!

3. Start project

Bent u akkoord met het voorstel? Dan starten wij met de uitvoer alle stappen uit het voorstel. Natuurlijk houden we u tijdens het project helemaal up-to-date.

4.  Evalueren

Uiteindelijk leveren we het werk op en bespreken samen met u het resultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. We staan immers voor kwaliteit, resultaat en heldere communicatie.

Waarom is Vloer en Plafond jouw aannemer in Breda?

Bij het renoveren, aan- en verbouwen van een pand komt veel kijken. Denk aan het isoleren van wanden en vloeren, de elektra, het timmerwerk en tenslotte de afwerking. Dan hebben we het nog niet eens over de snel veranderende regelgevingen en wooneisen. Kortom, veel verschillende aanspreekpunten waarmee u allemaal moet schakelen. Niet bij ons!

De one-stop-shop

Wij willen u ontzorgen. Door onze jaren ervaring hebben wij een breed specialisme opgebouwd waardoor wij uw verbouwing van A tot Z verzorgen. Een one-stop-shop, één aanspreekpunt, de totaaloplossing voor uw bouwproject. Dé aannemer in Breda!

Alle voordelen
op een rijtje

 • Één duidelijk aanspreekpunt voor al uw vragen
 • Één betrokken partij voor het hele bouwproject
 • Alle specialisaties in huis
 • Niet schakelen met verschillende bedrijven
 • Rustig en prettig verbouwen

Onze specialisaties

Met onze kennis, creativiteit en ervaring ontzorgen we u volledig. Grote of kleine bouwprojecten.

Totaalrenovatie

Wilt u een huis of bedrijfspand compleet laten renoveren? Als ervaren aannemer in Breda verzorgen wij de totale renovatie van A tot Z.

Vloeren

Het zit hem in de naam! Wij als vloerspecialist hebben kennis van veel verschillende soorten vloeren als laminaat en cementdekvloeren.

Huis isolatie

Een goede isolatie heeft veel voordelen. Zo kan het de energie rekening drukken, het brengt meer comfort in huis en uw huis stijgt in waarde. Het isoleren van een woning vergt  dan ook maatwerk.

Timmerwerk

Vloer en Plafond werkt graag aan kleine en grote timmerwerken. We zetten uw wanden, plaatsen de ondergrond voor het plafond en plaatsen al uw deuren binnenshuis

Elektra en LED verlichting

Mooi licht geeft sfeer in huis. Echter heeft ieder lichtplan veel mogelijkheden. Denk aan kleur, soort en schakeling. Als aannemersbedrijf in Breda zijn wij thuis in elektra LED verlichting en adviseren we u graag in verschillende mogelijkheden.

Afwerking

De basis staat. Wat nog rest is een mooie strakke afwerking die het compleet maakt. Denk aan hout en latex schilderwerk voor zowel binnen als buiten. We werken met professionele verven van Sikkens en SPS. Deze hebben een hoge schrobklasse waardoor ze goed afwasbaar zijn. Daarnaast stucen wij wanden en plafonds en word alles glad en schilderklaar opgeleverd.

Anderen die ons kozen als aannemer in Breda

 • Top resultaat, flexibel en meedenkend!!

  Steve de Caluwe Particulier
 • Meedenkend en erg goede communicatie! Wij zijn erg blij met het resultaat.

  Wouter Huijbregts Triple C - Raamsdonksveer
 • Zeer goede ervaring met deze vakman. Uitstekende communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden over de vorderingen en er werd goed met ons meegedacht. Erg tevreden met ons verlaagde plafond, de verlichting en het stucwerk.

  Dennis Dekker Particulier

Wij verzorgen uw totale renovatie