Dé aannemer in Etten-Leur

Bent u op zoek naar een aannemer in Etten-Leur? Zoek dan niet verder, want Vloer en Plafond is de totaaloplossing voor uw klus of bouwproject. Één partij voor al uw aan-, verbouw en renovatie projecten.

Aannemer in Etten-Leur

Wat biedt deze aannemer uit Etten-Leur?

Goede vraag! Vloer en plafond is al jaren actief in Etten-Leur en omgeving. Van afwerking van uw wanden, tot een complete renovatie van uw gehele pand. Hierbij komt veel bouwkundige kennis bij kijken. Deze hebben wij door de jaren heen opgebouwd. Alle kennis in huis, onder een dak. Hierdoor heeft u te maken met één partij voor uw gehele klus. In Etten-Leur en omgeving werken wij zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Dus voor het verbouwen van uw nieuwbouw woning of het renoveren van uw bedrijfspand, we helpen u graag.

Onze werkwijze:

1. Kennismakings­gesprek

Laten we kennismaken! We horen graag wie u bent en waar we mee kunnen helpen. Ook bespreken we uw wensen en voorzien u van eerlijk advies waar wij denken dat dit nodig is. We schrijven alles netjes op en verwerken uw wensen tot een plan van aanpak.

2. Voorstel doorspreken

Vervolgens bespreken we dit plan van aanpak graag met u door in het tweede gesprek. We lichten toe op welke manier wij het bouwproject aanpakken en hoe wij denken tot het gewenste eindresultaat te komen. Tenzij u nog vragen heeft, komen we samen tot een akkoord.

3. Uitvoering project

Het enige wat nog nodig is, is uw goedkeuring. Is alles akkoord? Dan gaan wij direct van start. Met frisse zin beginnen wij aan de uitvoer van het afgesproken voorstel en houden u het gehele proces up-to-date. Op weg naar het perfecte resultaat.

4.  Nabespreken en evaluatie

Eenmaal de uitvoering klaar is, leveren we het werk bij u op. Dit doen we niet zonder een evaluatie van het proces en het eindresultaat. Want wij hebben één doel, dat u tevreden bent. Dat is ons tenslotte het meest waard!

Wat maakt ons dé aannemer in Etten-Leur?

Kiest u voor Vloer en Plafond als uw aannemer in Etten-Leur, dan kiest u één partij die u volledig ontzorgt. Hoewel we veel specialisme in huis hebben, komt het zo nu en dan wel eens voor dat er kennis van buitenaf nodig is. Dit regelen wij voor u. Op deze manier houdt u één duidelijk aanspreekpunt. Lekker overzichtelijk!

Meedenken, omdenken en adviseren

Daarnaast adviseren we u graag en denken we actief met u mee. Bij een ronde door het pand delen we graag onze ideeën. Niet alleen over technische punten, ook denken we graag mee in de styling. Problemen en uitdagingen lossen we op creatieve wijze op en door al onze expertises in huis, kunnen we snel opleveren. Dit maakt ons dé one-stop shop aannemer in Etten-Leur en omgeving en de totaaloplossing voor uw bouwproject.

Waarom ons kiezen?

 • Één team met alle specialisaties in huis
 • Toch kennis van buitenaf nodig? Wij regelen het
 • Creativiteit is ons handelsmerk
 • Één aanspreekpunt dat actief meedenkt
 • Snel opleveren volgens de planning 

Onze expertises

Totale renovatie

Als aannemer in Etten-Leur renoveren wij uw gehele huis of pand. Bij een totaalrenovatie komt onze deskundigheid van verschillende takken perfect van pas. Neem contact op.

Vloerenexpert

Een goede en degelijke vloer vergt vakkennis. Bij Vloer en Plafond krijgen we er geen genoeg van! Wij weten alles van laminaat vloeren en cementdekvloeren.

Goede isolatie

Een goede isolatie verdient al snel zijn kosten terug. Uiteraard hangt het af van het soort isolatie, maar doorgaans heeft u de kosten binnen 3-7 jaar al terugverdient. Een slimme investering dus!

Klasse timmerwerk

Op zoek naar een veelzijdig timmerman? Vloer en Plafond is expert in kleine en grote timmerwerken. Dus wilt u een wand plaatsen of bijvoorbeeld een mooie omtimmering voor uw voorraadkast? Geen probleem!

LED-verlichting

LED-verlichting is natuurlijk duurder in de aanschaf. Maar op lange termijn brengt het vele voordelen met zich mee. Het drukt de energiekosten en gaat tegelijkertijd langer mee en is erg milieuvriendelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Afwerking van uw pand

Nadat de basis staat, is alleen nog een mooie en strakke afwerking nodig. Vloer en Plafond stuct wanden en plafonds en levert dit schilderklaar op. Ook met de afwerking weten wij raad, met onze kennis van hout en latex schilderwerken voor binnen en buiten. Met professionele verven van Sikkens en SPS werken wij uw pand volledig af.

Voor hen werkten we eerder als aannemer in Etten-Leur

 • Top resultaat, flexibel en meedenkend!!

  Steve de Caluwe Particulier
 • Meedenkend en erg goede communicatie! Wij zijn erg blij met het resultaat.

  Wouter Huijbregts Triple C - Raamsdonksveer
 • Zeer goede ervaring met deze vakman. Uitstekende communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden over de vorderingen en er werd goed met ons meegedacht. Erg tevreden met ons verlaagde plafond, de verlichting en het stucwerk.

  Dennis Dekker Particulier

Wilt u ook fijn en plezierig verbouwen? Neem contact met ons op.