Aannemer in Oosterhout gezocht?

Dé aannemer in Oosterhout en uw volledige ontzorger. Vloer en Plafond neemt uw gehele verbouwing uit handen en is de enige partij waarmee u schakelt. Duidelijkheid, kwaliteit en een tevreden klant, daar staan wij voor.

Aannemer in Oosterhout

Ervaren aannemer in Oosterhout

Met alle jaren ervaring als aannemer in Oosterhout en omgeving, is Vloer en Plafond de totaaloplossing voor uw klus. Op een creatieve wijze en met duidelijke communicatie gaan wij geen uitdaging uit de weg. Van kleine tot grote projecten, ons ervaren team zet graag zijn klauwen in uw bouwproject. 

Als aannemer in Oosterhout zetten wij ons graag in voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Denk aan de aanbouw, verbouw en renovatie van (nieuwbouw)woningen en kantoorpanden.

Een vertrouwd proces

1. Eerste gesprek

Allereerst maken we graag met elkaar kennis. Naast uw wensen vinden wij het ook belangrijk een gevoel te krijgen met u als klant. Wie bent u en waar kunnen wij als Oosterhoutse aannemer u ontzorgen en helpen.

2. Vervolggesprek

Vervolgens brengen we al uw wensen in kaart en bespreken dit graag samen in een vervolggesprek. We adviseren en lichten toe, hoe we tot het gewenste eindresultaat komen. Dit is ook het moment waarop we brainstormen en samen de puntjes op de ‘i’ zetten.

3. Uitvoering

Uiteindelijk ligt er een definitief voorstel op tafel waarop alleen een ‘ja’ of ‘nee’ nog ontbreekt. Wij vinden het belangrijk dat u met het volste vertrouwen dit project uitbesteed. Dus heeft u vragen? Stel ze gerust! Bent u akkoord? Dan gaan wij van start.

4.  Na evaluatie

Tenslotte komt de uitvoering ten eind en wordt het project opgeleverd zoals afgesproken. Wij gaan ten allen tijden voor kwaliteit en natuurlijk een tevreden klant. Daarom doen wij nadien nog graag een laatste evaluatie met u. U tevreden, wij tevreden!

Waarom Vloer en Plafond kiezen als aannemer in Oosterhout?

Daar kunnen wij heel kort over zijn. Naast het streven naar kwaliteit willen wij u ook ontzorgen. Door onze ervaring als aannemer in Oosterhout hebben wij veel specialisme in huis. Dit maakt ons de one-stop-shop van alle aannemers. Één partij die met u communiceert. Alleen zo kunnen wij de perfecte oplevering garanderen. 

Vele specialisaties

Met een breed scala aan specialisaties zijn wij de totaaloplossing voor uw bouwproject. Zo hebben we kennis van vele verschillende soorten vloeren, voorzien uw woning volledig van isolatie en voeren we allerlei kleine en grote timmerwerken uit. Met onze kennis van elektra en LED verlichting en het afwerken van uw wanden en plafonds, is het plaatje compleet. Is er toch kennis van buitenaf nodig? Dan regelen wij dit graag.

Alle voordelen
op een rijtje

 • Één partij die met u communiceert
 • Wij ontzorgen u volledig
 • Één aannemer één aanspreekpunt
 • Wij gaan voor een perfecte oplevering
 • Betrokken en bevlogen in ons werk

Onze specialisaties

Vloerspecialist

The name says it all! Wij houden een mooie goed gelegde vloer. we weten er ook alles van! Zo hebben we ervaring met laminaatvloeren maar zijn we thuis in cementdekvloeren.

Isoleren van uw pand

Isolatie brengt zoveel goeds wanneer dit goed wordt uitgevoerd. Zoals een aangenaam warm huis, minder stookkosten en geen vochtplekken. Dit laatste gebeurt nogal wanneer uw huis niet goed wordt geïsoleerd. 

Vakkundig timmerwerk

Kleine of grote klussen, wij draaien ons hand er niet voor om. Met alle plezier en bevlogenheid, verzorgen wij alle timmerwerken in en rondom uw pand. 

Specialist in elektra en LED

Als aannemersbedrijf in Oosterhout stort ons team zich graag op allerlei elektronische uitdagingen en vraagstukken. Zo zorgen wij met LED verlichting voor sfeervol, milieuvriendelijk en betaalbaar licht.

Complete afwerking

Ook stuccen wij van wanden en plafonds glad en schilderklaar. Daarnaast maakt ons latex en hout schilderwerk maken uw pand helemaal af. Met onze hoge kwaliteit verven van Sikkens en SPS werken we uw wanden en plafonds netjes af. Deze verven zijn door hun hoge schrobklasse geheel afwasbaar. 

Totaalrenovatie

Met al deze specialisaties staan wij u bij in de totale renovatie van uw woning of bedrijfspand. Één partij, één aanspreekpunt. Interesse? Neem dan contact op.

Deze mensen kozen ons als aannemer in Oosterhout

 • Top resultaat, flexibel en meedenkend!!

  Steve de Caluwe Particulier
 • Meedenkend en erg goede communicatie! Wij zijn erg blij met het resultaat.

  Wouter Huijbregts Triple C - Raamsdonksveer
 • Zeer goede ervaring met deze vakman. Uitstekende communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden over de vorderingen en er werd goed met ons meegedacht. Erg tevreden met ons verlaagde plafond, de verlichting en het stucwerk.

  Dennis Dekker Particulier

Opzoek naar een totaaloplossing voor uw bouwproject?