Bouwbedrijf en aannemer in Roosendaal

Vloer en Plafond is úw aannemer in Roosendaal en omgeving. Wij ontzorgen en het gemak van u als klant staat bij ons centraal. Prettig en fijn verbouwen. Dat vinden wij belangrijk! Een project waarin één aanspreekpunt duidelijk met u communiceert. Daarom zijn wij de oplossing voor uw totale bouwproject.

Een betrokken aannemer in Roosendaal

Bij aannemersbedrijf Vloer en Plafond gaan wij op een betrokken manier te werk. Uiteraard nemen onze professionals uw klus geheel uit handen, maar doorgaans het hele project blijven we helder met u communiceren en betrekken we u graag in het proces. Daardoor bewaken we uw wensen en gaan we samen voor het optimale resultaat.

Wij zetten onze tanden graag in verschillende klussen van klein tot groot. Denk aan aanbouw, verbouw en renovatie projecten. Dit realiseren wij zowel voor de particuliere als zakelijke markt. 

Zo gaan wij te werk:

1. Eerst even kennismaken

Uiteraard leren we elkaar eerst graag kennen. We zijn erg benieuwd naar uw wensen en het doel van de de verbouwing.

Daarnaast kunnen u wij op een gepaste wijze adviseren waar nodig. Ook stellen wij ons graag aan u voor. Want we zijn niet zomaar een aannemer in Roosendaal!

2. Presenteren van het voorstel

Na ons eerste gesprek gaan wij aan de slag met het schrijven van een concreet en overtuigend voorstel. Dit lichten we graag toe in ons tweede gesprek. We komen samen en bespreken het plan van aanpak dat moet leiden tot perfecte eindresultaat. Heeft u vragen? Stel deze gerust. Uiteindelijk komen we samen tot een akkoord op het voorstel. 

3. Start van het project

Is het voorstel goedgekeurd? Mooi! Dan start ons gedreven team direct met de uitvoer van het bouwproject. Als ervaren aannemer in Roosendaal hebben we veel specialisme in huis, waardoor we snel kunnen schakelen en nog sneller kunnen werken. Zo garanderen wij de perfecte oplevering.  

4.  Samen na evalueren

Wij voegen graag de daad bij het woord. Dus evalueren we graag na iedere oplevering met onze klanten. Zo ook met u. Hoe is het verlopen? En is het eindresultaat wat u verwachtte?

Bovendien gaan we altijd voor 100% tevredenheid, want een tevreden klant is uiteindelijk de beste klant.

Waarom wij dé aannemer in Roosendaal zijn? 

Door onze jaren ervaring hebben wij vele specialismen in huis. Op deze manier houden we controle over ieder procesvan de verbouwing en heeft u te maken met één partij in plaats van meerdere. Lekker overzichtelijk! Mocht er toch meer expertise nodig zijn? Dan werken wij ook prima samen met derde partijen. Mocht u het fijn vinden, kunnen we altijd het centrale aanspreekpunt blijven.

De voordelen op een rij

 • Één partij met alle expertises in huis
 • Volledige ontzorging
 • Één aanspreekpunt voor uw totale klus
 • Prettig en fijn verbouwen staat centraal
 • Een betrokken en bevlogen aannemer

Wat maakt ons speciaal?

One-Stop-Shop. Na een gesprek met ons, hoeft u niet verder te kijken. Wij hebben het allemaal in de vingers. Van de elektra, de totale isolatie van uw huis, tot aan het stuccen van uw wanden en de afwerking van uw vloeren en plafonds. Alle onder één dak.

Vragen en luisteren. Dat is waar wij goed in zijn. We luisteren goed naar uw wensen, vragen door en adviseren u waar nodig. Tijdens het gehele project communiceren we de voortgang en betrekken we u bij het proces.

 

Streven naar kwaliteit. Wat je zegt moet je ook waarmaken. Wij voegen graag de daad bij het woord en gaan pas tevreden naar huis, wanneer het eindresultaat de kwaliteit heeft die wij beloven. U tevreden, wij tevreden zo simpel is het.

Geen problemen, maar uitdagingen. Als aannemer in Roosendaal staan we bekend om onze creativiteit. Geen project is ons te gek! Ziet u problemen? Dan zien wij uitdagingen. Met een frisse portie omdenken en creativiteit is alles mogelijk!

Een aannemer met knowhow

Totaalrenovatie

Uw huis volledig renoveren? Daar weten wij wel raad mee. Wij brengen onze verschillende expertises samen in een totaalrenovatie van u woon- of bedrijfspand. Al bouwend naar een mooi eindresultaat.

Expert in vloeren

Een mooie weerbare vloer onder u voeten vergt vakwerk. Gelukkig hebben wij hier veel kennis van. Als vloerspecialist hebben we veel ervaring met allerlei soorten vloeren als laminaat en cementdekvloeren.

Pand isolatie

Voor een aangenaam en warm huis is isolatie een pré! Wist u dat goede isolatie nog veel meer voordelen met zich mee brengt? Zo woont u door een lagere energie uitstoot een stuk milieuvriendelijker en verhoogt het de waarde van uw pand.

Kleine en grote timmerwerken

Voor kwaliteit in grote en kleine timmerwerken, wij verzorgen het graag! Denk aan het plaatsen van plafonds, wanden en deuren. Of wellicht een mooie kast of omtimmering? Alles is mogelijk.

Kennis van elektra en LED

In elektra en LED verlichting bestaan veel mogelijkheden. Denk aan het type licht, de maat, de kleur en vele verschillende sterktes. Op de lange termijn is LED ook een interessante investering! Laat ons u adviseren, wij denken met u mee.

Afwerking van wanden en plafonds

Niet alleen stuccen wij u wanden glad en leveren ze schilderklaar op. We werken ze ook graag met alle liefde af met onze professionele hout en latex schilderwerken. Met verven van Sikkens en SPS geven wij graag die final touch aan uw wanden en plafonds. Ook met ornamenten en sierlijsten weten wij raad.

Zij kozen ons eerder als aannemer in Roosendaal

 • Top resultaat, flexibel en meedenkend!!

  Steve de Caluwe Particulier
 • Meedenkend en erg goede communicatie! Wij zijn erg blij met het resultaat.

  Wouter Huijbregts Triple C - Raamsdonksveer
 • Zeer goede ervaring met deze vakman. Uitstekende communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden over de vorderingen en er werd goed met ons meegedacht. Erg tevreden met ons verlaagde plafond, de verlichting en het stucwerk.

  Dennis Dekker Particulier

Uw totale bouwproject aan een vakkundig team uitbesteden?