Specialisaties > Elektra & LED verlichtingen

Met onze kennis van elektra & LED verlichting voorzien wij u graag van advies over diverse mogelijkheden

Elektra & LED verlichtingen

LED verlichting

Vloer en plafond is ook thuis in LED verlichting. We komen graag bij u langs om advies te geven over diverse mogelijkheden; soorten, maten, kleuren, schakelingen voor binnen en buiten. Uiteraard houden bij het geven van advies, verkopen van producten en installeren rekening met alle geldende voorschriften.

Advies over led

Thuis in ledverlichting. Heeft u interesse om de mogelijkheden omtrent ledverlichting voor u te onderzoeken? We geven graag advies en lichten dit toe. Tegenwoordig kan er heel veel met led en is het bijna niet meer weg te denken door de voordelen die ermee gepaard gaan. Uiteraard kunnen wij alle led producten ook toepassen in onze plafonds / wanden.

Voordelen van LED verlichting op een rij:

  • Duurzaamheid; ledverlichting gaat langer mee!
  • Milieuvriendelijk; er zit bijvoorbeeld geen (giftig) kwik in verwerkt, een defecte lamp hoeft niet bij het chemisch afval gedeponeerd te worden.
  • Verkrijgbaarheid; het is in alle soorten en maten te verkrijgen, bijvoorbeeld warm-wit en extra warm-wit, maar ook in allerlei sterkten
  • Direct vol licht; nooit meer wachten of flikkerende verlichting
  • Laag energieverbruik; minder warmte en een goede warmte-afdracht; de ledlamp zelf wordt niet heet, waardoor het aantal toepassingsmogelijkheden enorm is toegenomen.
  • Betaalbaar; in aanschaf is ledverlichting weliswaar duurder, maar in de besparing op de energienota maakt het de aankoop meer dan de moeite waard. (Vaak in één à twee jaar terugverdiend.)

Interesse in LED verlichting?

Laat ons u adviseren