Specialisaties > Timmerwerk

Op deze pagina leest u welke timmerwerk werkzaamheden wij allemaal voor u kunnen uitvoeren.

Timmerwerk

Timmerwerk is een essentieel onderdeel van het bouwen. Hieronder leest u welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren.

Plafonds

De ondergrond voor het plafond maken wij met een houten of metalen lattensysteem. Hierbij helpt een laser ons het plafond keurig recht en waterpas aan te brengen. Als we toch bezig zijn: uw plafond kunnen wij desgewenst meteen voorzien van isolatie en verlichting.

Plafonds met LED licht
Eén van onze specialisaties is het aanbrengen van luxe plafonds met LED verlichting. Neem een kijkje op de pagina projecten om te zien hoe dat eruit kan zien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Brandveilige plafonds
De veiligheidswet eist voor brandveilige plafonds een minimale dikte van 28 mm. Daarom brengen wij in dit soort plafonds twee lagen gipsplaat aan van 12,5 mm dik, gevolgd door een laag stucwerk van 5 mm. Onze brandveilige plafonds voldoen aan de eisen en zijn dan ook… brandveilig!

Wanden

U wilt een wand plaatsen? Wellicht om op zolder een kamer te realiseren of om een kantoorruimte te maken? Of als afwerking van de kale muur? Vloer & plafond.nl maakt voor u wanden van cellenbeton of Metalstud met gips. Bij buitenmuren hoort daar nog isolatie en folie tussen. De gipsen afwerking wordt door ons netjes gestukadoord. Vloer & plafond.nl levert sterke en keurig gladde wanden af.

Binnendeuren

Er is een enorme keuze aan binnendeuren. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, kunnen wij u helpen met kiezen. We leveren gedegen advies over de materialen en deurtypen die voor uw situatie het beste zijn. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan plaatsen wij de deuren vakkundig, inclusief deurposten en kozijnen.

Kleine Timmerwerken

U wilt niet tegen de cv-ketel, een afvoerleiding of voorraadkast aan kijken? Onze timmerlui maken voor u een mooie kast of omtimmering.

Uw timmerwerk uitbesteden?