Verbouw, renovatie en onderhoud van uw zakelijk bedrijfspand, wij bieden het.

Totaalrenovatie voor het bedrijf

Complete renovatie van een woning, het groot- en kleinbedrijf. Bij ons bent u aan het juiste adres. Sterker nog, renovatie en onderhoud zijn snel groeiende activiteiten binnen ons bedrijf. en die vragen om allround vakmanschap. Standaardoplossingen zijn er namelijk bijna nooit.

Wij nemen uw zorg uit handen

Wij hebben inmiddels al een grote hoeveelheid projecten voor tevreden klanten mogen uitvoeren in diverse gradaties. Wij verzorgen onderhoud en renovatie voor woningcorporaties, vastgoedbezitters, bedrijfspanden, wat u wenst. Bij renovatie kunt u ook denken aan nieuwe keukens, badkamers, zolang wij u maar kunnen ontlasten.

Creatief & oplossingsgericht

Dat doen we altijd oplossingsgericht middels ons stappenplan. Doordat we eigen mensen in huis hebben kunnen we dit concurrerend doen en onze kwaliteit waarborgen..

Bouweisen

Inmiddels hebben wij een brede ervaring opgedaan als het gaat om bouweisen, u moet hier bijvoorbeeld denken aan brandveilig bouwen voor bijvoorbeeld studentenhuizen immigranten woningen. Daarnaast kunnen wij u uitgebreid adviseren over het isoleren en ventileren van dergelijke panden.

Schoon werken

Onze focus gaat verder dan alleen verbouwen. Onze mensen zijn opgeleid om schoon en veilig te werken.

Deze bedrijven gingen u voor

Ons enthousiaste en kundige team staat voor je klaar

Bedrijfspand verbouwen?