Interieurontwerp door onze partner HESTIA

Ben jij net verhuisd en op zoek naar een gloednieuw interieur? Of is het interieur van jouw huis verouderd en ben jij toe aan iets nieuws? Met de passie en liefde voor het creëren van huiselijke interieurontwerpen verzorgen HESTIA en Vloer & Plafond jouw ruimte. Al jouw wensen worden verwerkt in een totaal nieuw en verbazingwekkend interieurontwerp!

Vanuit passie
en liefde
voor design

HESTIA en Vloer & Plafond blazen nieuw leven in jouw huis!

JOAN CASTELIJN eigenaresse van Hestia is vanuit passie en liefde voor design en interieurontwerp haar eigen bedrijf gestart in augustus 2020. De waarden die zij hierbij erg belangrijk vind zijn: klantgerichtheid, exclusiviteit en inspirerend.

Het samenwerken met de klant om tot een exclusieve en vooral inspirerende leefomgeving te komen is hierbij het doel.

Een greep uit de
ontwerpen

Onderstaand vindt u een greep uit de ontwerpen welke Hestia kan verzorgen, Vloer en Plafond zal zorgen voor de vakkundige uitvoering hiervan. Meer informatie vind je op hestia-design.nl

Reviews

Wat klanten van
ons vinden

  • Top resultaat, flexibel en meedenkend!!

    Steve de Caluwe Particulier
  • Meedenkend en erg goede communicatie! Wij zijn erg blij met het resultaat.

    Wouter Huijbregts Triple C - Raamsdonksveer
  • Zeer goede ervaring met deze vakman. Uitstekende communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden over de vorderingen en er werd goed met ons meegedacht. Erg tevreden met ons verlaagde plafond, de verlichting en het stucwerk.

    Dennis Dekker Particulier

Interesse in een
vrijblijvend gesprek?